Kontakt, konsultation og behandling – sådan foregår det

Har du brug for nogle nye øjne på dit dyr, og mener du også, at de alternative behandlingsmuligheder kombineret med en traditionel medicinsk forståelse kan være noget for jer?

Det kan dreje sig om gentagen kolik, humørsvingninger, halthed, rygproblemer, eller hvis du “bare” vil holde hesten vedlige.

Et normalt forløb kunne se således ud:

  • En indledende telefonsamtale, hvor vi drøfter problemstillingerne, og hvilke symptomer du har lagt mærke til.
  • Jeg kommer herefter på besøg til aftalt tid. En almindelig konsultation indeholder undersøgelse og behandling med osteopati, akupunktur og homøopati, efter hvad der vurderes at give bedst effekt. Varigheden pr. konsultation er ca. 1-2 timer. Det kan i nogle tilfælde vare længere, men afsæt altid 2 timer.
  • Når konsultationen er slut, summerer vi op, og du får en status og rådgivning om det videre forløb.

Ikke to forløb er ens, og nogle sygdomme og problemer tager længere tid end andre. Jeg sætter mig godt ind i situationen, og du får et kvalificeret bud på forløbets varighed, nødvendige antal behandlinger og øvrige omstændigheder, der kræver opmærksomhed.

Prisen for en normal konsultation er kr. 2.375,- inkl. moms og alle remedier, evt. sedation, nåle og rektalundersøgelse hvis nødvendigt.

Ekskl. kørsel, blodprøver, medicin og eventuelle tandbehandlinger.
Kørsel takseres med kr. 10,00 pr. kørt km udover 15 km fra Helsinge. Priser på det øvrige oplyses efter behov.

Der afregnes kontant eller med mobile pay 51133 i forbindelse med konsultation, medmindre andet aftales.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlinger foregår med dyret på et roligt sted. Hesten må gerne få hø eller sliksten imens, hvis der er brug for afledning, men skal helst stå på et fast underlag hvor man ved akupunktur har mulighed for at finde tabte nåle igen.

Ikke alle reagerer ens, men mange heste accepterer alle behandlingsmetoderne fint, og kan især ved akupunktur næsten falde i søvn, eller begynde at gabe og savle. Nogle dyr er meget følsomme, og har ondt eller svært ved at slappe af. Til dem bruger jeg så få nåle som overhovedet muligt og akupressur, som er tryk på punkterne.

Regn med at hesten skal have fri på behandlingsdagen og dagen efter. Mindst

Hvor mange behandlinger?

Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af rigtig mange forskellige faktorer. Hvad fejler hesten og hvor længe har det stået på? Hvad er succeskriteriet? Hvilket miljø befinder dyret sig i og, og hvordan belastes den?

Generelt kan meget løses i løbet af 1-3 behandlinger med 1-4 ugers mellemrum, og er det absolut intet sket i løbet af disse 2-3 behandlinger, skal man overveje at gøre noget andet.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 91 11 11 22 eller skrive på mail@katrineboel.dk
Også selvom du bare vil spørge indtil de forskellige behandlingsformer og muligheder.

Når jeg behandler svarer jeg ikke telefonen, så læg en besked – du hører fra mig straks jeg er ledig!